Deze keer is een heuse Ridder in de Orde van Oranje Nassau te gast. En André de Reus bleek een ongelooflijk gepassioneerd man en een Lange Lont in optima forma. André en Milo hebben het over zijn grote liefde voor de schoonmaakbranche, zijn bedrijf Atir, zijn (oud) medewerkers, de bedrijven die hij in binnen- en buitenland heeft geholpen en zijn passie voor het maken van grote en kleine theaterproducties. Deze man bewijst dat ouderdom gewoon een getal, en alleen mogelijk iets lichamelijks is. Het motto van André: Lever altijd toegevoegde waarde voor medemens en maatschappij.

Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3594x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/