De politie zoekt getuigen van een bizarre mishandeling op zaterdag 6 november op het Heukelspad in het Alkmaarse Park Rekerhout. Een jonge vrouw uit Alkmaar fietste rond 01:30 uur langs het Jan Arentsz College in de richting van de Rekerdijk, toen een automobilist uit het niets achter haar kwam rijden. Voorbij de tunnel reed hij de jongedame aan. De man stapte uit, pakte haar stevig bij haar armen en gaf haar een klap tegen het hoofd. Toen de vrouw begon te gillen liet hij los. Ze rende snel naar huis, haar fiets achterlatende.

De verdachte reed in een lichtkleurige, kleine auto. De jonge man was in het zwart gekleed en droeg een zwart petje met een capuchon.

De politie roept mensen die meer denken te weten op om zich te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2021231178. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1978x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/