De VVD heeft na een korte stilte ook gereageerd op de uitnodiging van GroenLinks verkenner Pieter Kos. En daarmee laat opnieuw een partij weten grote moeite te hebben met gang van zaken. De VVD laat Kos weten dat de fractie er van uit gaat dat de verslagen van D66 verkenner Ria Oosterop, aangevuld met een brief, een eerste gesprek overbodig maken. In die brief laat de VVD bovendien weten er van uit te gaan dat er geen tweede uitnodiging volgt.

"Wij gaan er vanuit dat u aan deze mail en de openbare verslagen voorlopig voldoende heeft voor uw eerste informatieronde met betrekking tot de VVD, en dat de afspraak vervalt. Iets zegt ons namelijk dat, gegeven het gebeurde er geen serieuze volgende, formatie-uitnodiging zal komen", zo is in die brief te lezen. Ook wordt er ingegaan op de moeite die BAS zou hebben met de VVD, niet qua politieke inhoud maar om andere redenen: "Daar vinden wij uiteraard wel wat van. De VVD heeft in het verleden samengewerkt met lokale partijen, linkse partijen, middenpartijen en rechtse partijen, hoe achterhaald die begrippen ook zijn. Nooit, ook nu niet, heeft de VVD welke partij dan ook uitgesloten. Dat kan ons inziens niet in een democratie."

De partij laat in de brief verder weten dat het veel  waarde hecht aan gemaakte afspraken, omdat er anders geen vertrouwen kan zijn en er alternatieve formatie- en roddel en achterklap-circuits ontstaan waar mensen en de lokale politiek in het algemeen door beschadigd raken. "De afgelopen weken zijn daar een treurig voorbeeld van" meld de VVD. Wel positief is men over het feit dat er weer gesprekken plaatsvinden: "Gelukkig gaat de informatie nu weer in -helaas noodzakelijkerwijs zelfs afgedwongen- volle transparantie door, onze mooie gemeente moet immers bestuurd worden."
Pin It
Bekeken: 4087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/