Net als de Onafhankelijke Partij Alkmaar zal ook de Senioren Partij Alkmaar niet ingaan op de uitnodiging van de GroenLinks verkenner Pieter Kos. Ook de Senioren Partij verwijst naar de verslagen van de eerdere gesprekken gevoerd door D66 verkenner Ria Oosterop. "Die verslagen én werkwijze vonden wij uitstekend en daarom hadden wij geen enkel bezwaar in het kader van volledige openbaarheid en transparantie tegen het meteen openbaar maken van deze stukken. Kortheidshalve verwijzen wij dan ook naar deze stukken."

Opnieuw wordt het mogelijke uitsluiten van samenwerking met de VVD aangehaald en wordt verwezen naar de raadsvergadering waarin de motie van GroenLinks een einde maakte de formatiepoging van D66: "Zie maar naar de nutteloze raadsvergadering; de zeven andere politieke partijen hadden al een standpunt ingenomen. De moties lagen voor de vergadering al klaar, dus een vergadering voor Piet Snot." De complete brief is op de website van de partij te vinden.
Pin It
Bekeken: 3712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/