In de nacht van zaterdag op zondag zijn rond 01:00 uur twee auto’s door brand verwoest in de Alkmaarse Percivalstraat. Een auto brandde volledig uit, de ander is aan de achterkant van het voertuig verbrand.

Toen de brandweer ter plaatse kwam was al duidelijk dat de twee voertuigen niet meer te redden waren. Volgens een politiewoordvoerder wordt op dit moment onderzocht of er sprake is van brandstichting. "Zodra we niet gelijk een oorzaak van een autobrand kunnen achterhalen, onderzoeken we altijd of het wellicht brandstichting is geweest", vertelt de woordvoerder aan Alkmaar Centraal. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd.
Pin It
Bekeken: 3637x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/