Het is feest bij sportcomplex De Meent en dat is niet voor niks. Na twee jaar kan Finally Fiesta zonder beperkende maatregelen doorgaan. "Het is heerlijk, het voelt als normaal", "We hebben ons er allemaal op verheugd" en meer van dat soort reacties. Niet alleen de organisatie van het festijn, maar ook het publiek is dolblij.

Van house tot r&b en zondag Nederlandstalig. Finally Fiesta betekent drie dagen verschillende muziek. "In augustus hadden we de zomereditie en vanaf december zaten we te denken over de tijd van meer versoepelingen", vertelt Jos Mechielsen, een van de organisatoren. "In plaats van de enige wilden we de eerste zijn."

De versoepelingen komen voor Finally Fiesta op een handig moment; het festival kan dit jaar doorgaan zonder coronamaatregelen. "Wij hoopten hierop. Het is precies goed uitgepakt." En bij sportcomplex De Meent? Daar is het eindelijk feest, Finally Fiesta.
Pin It
Bekeken: 3170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/