Woensdag rond 08:30 uur heeft de politie van Alkmaar is een 'instap' gedaan bij een woning aan de Gedempte Nieuwesloot. De wijkagent had van verontruste omwonenden signalen ontvangen dat de 21-jarige bewoner harddrugs had. En dat bleek ook zo te zijn. Op een foto van wijkagent Wijnen lijkt een handelshoeveelheid afgebeeld, maar woordvoerder Wendy Boudewijn omwille van het onderzoek niet loslaten hoeveel cocaïne is gevonden. "Maar het gaat niet om kilo's hoor."

Op de foto van Wijnen is ook te zien dat de politie op bezoek ging met een breekijzer en een grote 'inzet koffer'. Maar de deur hoefde niet te worden opengebroken. Boudewijn: "Het ging zonder slag of stoot, de bewoner deed gewoon open en werkte mee. Hij is aangehouden en meegenomen voor verhoor. In de middag is hij heengezonden."

Of de jongeman op straat komt te staan omdat de woning wordt aangemerkt als drugspand, is nog niet duidelijk. Boudewijn: "Er is een bestuursrapportage naar de burgemeester verzonden. Het is aan hem om te bepalen of de woning tijdelijk zal worden gesloten. Dat is niet aan de politie." (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 1626x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/