Het is inmiddels bekend van wie het hondje is dat woensdag werd achtergelaten bij de AH Geert Groteplein in Alkmaar. De eigenaresse lag in het ziekenhuis en had een kennis gevraagd voor haar hondje te zorgen. Die kennis was boodschappen gaan doen en had het dier meegenomen, maar was hem na afloop vergeten weer mee terug te nemen.

Vandaag, donderdag, mag de bazin weer naar huis en zal ze herenigd worden met haar trouwe viervoeter. De politie heeft de hond voor zo lang in de goede handen van de dierenopvang in Purmerend gelaten (die in Alkmaar is dicht). "Jaloers keek het hondje nog even om, zoekend naar zijn grote voorbeeld;de politiehond, voordat hij met de dierenambulance mee ging", Twitterde wijkagent Bas Wijnen.  "Gewoon solliciteren als politiehond! Wij kunnen altijd hulp gebruiken", (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 1735x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/