Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Alkmaar was Dierentehuis Alkmaar het goede doel van het afgelopen jaar. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel een symbolische cheque van 920,53 euro.

Dierentehuis Alkmaar heeft de kapitaalinjectie hard nodig, want de faciliteiten zijn inmiddels dusdanig verouderd dat de opvang in ieder geval tijdelijk moet verhuizen naar Purmerend. De medewerkers zijn blij met de mooie accommodatie van het voormalige Dierenopvangcentrum Waterland, maar de verhuizing is wel een verlies voor de regio. Eerder werd gemeld dat de verplaatsing in februari of maart plaatsvindt.

Opticien Tom Kother: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”
Pin It
Bekeken: 3557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/