OPA wil de verloren adoptiezaak voor Sint Pancras en het Langedijker deel van Koedijk nog niet loslaten. De fractie vindt dat het Alkmaarse college moet lobbyen in Heerhugowaard en Langedijk, omdat diverse partijen hierom hadden gevraagd. Maar OPA heeft niet gemerkt dat het college hier naar heeft gehandeld: "Waarom laat Alkmaar niks meer van zich horen?"

Eerder had het Alkmaarse college aangegeven zich niet in het fusieproces te willen mengen. Wel werd een zienswijze ingediend op het herindelingsadvies, maar dat leverde volgens OPA weinig tot niets op. De lokale partij wijst het college erop dat diverse partijen hebben aangegeven lobbying nodig te vinden en dat burgemeester Bruinooge zou hebben gezegd dat een oproep volstond. Een motie was niet nodig.

OPA vraagt wat voor lobby-activiteiten het college concreet heeft ondernomen om Sint Pancras en Koedijk bij Alkmaar te laten komen, en wat hiervan de resultaten waren. Ook wil de partij weten waarom er geen beroep is gedaan op de raad om samen te lobbyen, en of dit nog gaat gebeuren.
Pin It
Bekeken: 2640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/