De stemming zat er zaterdagmiddag zowel op het Waagplein als op de Bierkade al snel lekker in. Natuurlijk werden de vorderingen van Sinterklaas de afgelopen weken al met veel interesse door de kinderen gevolgd, maar zaterdag was dan toch eindelijk het moment dat de Goedheiligman voet aan wal zou zetten in de Kaasstad.

Voor het zover was moest hij nog wel een flink stuk Noordhollands Kanaal afvaren en natuurlijk niet vergeten links af te slaan om uiteindelijk door het met kinderen en hun ouders volgepakte Luttik Oudorp bij het Waagplein aan te komen. Daar werd de Sint van harte verwelkomd door burgemeester Bruinooge en wethouder Konijn en natuurlijk nog veel meer kinderen.

De Sint was blij dat hij weer in Alkmaar is: "In Alkmaar met een prachtige boot door de grachten, dat is een feest. De ontvangst en de hoeveelheid kinderen, dat maakt Sinterklaas een gelukkig mens.", vertelde de Goedheiligman Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 2920x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/