Op de Kanaaldijk bij Koedijk zijn donderdag een jonge fietsster en een automobilist tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde bij de afslag voor de Koedijkervlotbrug. Het meisje raakte gewond. Ze is gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje fietste in noordelijke richting over de Kanaaldijk en sloeg linksaf naar de Koedijkervlotbrug. Net op dat moment wilde een automobilist haar inhalen. Het meisje werd geschept en viel op straat. Omstanders verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Het slachtoffer heeft mogelijk een botbreuk opgelopen. Haar fiets raakte niet ernstig beschadigd. In de voorruit van de auto zat een grote barst.

De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend. Door de aanrijding was de Kanaaldijk tijdelijk in beide richtingen gestremd voor verkeer.
Pin It
Bekeken: 4094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/