VVD Alkmaar denkt dat de tijdschema's voor bediening van bruggen in en om Alkmaar verbeterd kunnen worden. Vanwege werkzaamheden, bijvoorbeeld aan de Leeghwaterbrug, wil de fractie dat de bestaande regelingen onder de loep worden genomen. "Uitgangspunt voor de VVD is de bruggen in de spits zoveel mogelijk naar beneden zijn." Bij bestudering van de planning trof de fractie ook een aantal ogenschijnlijke tegenstrijdigheden.

Een voorbeeld daarvan is volgens de VVD Alkmaar dat in het ene document voor de Friesebrug spertijden tussen 07:00u en 09:00u staan en in het andere bedieningstijden, ook tussen 07:00u en 09:00u. "Is het misschien een goed idee om de huidige regeling te actualiseren, waarbij de regeling meteen simpeler gemaakt wordt?"

In de ochtend- als avondspits voor de Friesebrug zijn "vele" openingsmomenten, steeds van 5 of 10 minuten. De VVD wil weten waarom er zoveel zijn. De fractie stelt bloktijden voor van bijvoorbeeld 20 minuten, waarop iedereen zich in kan instellen.

Het viel de VVD ook op dat de Tesselsebrug niet in de regeling staat, ondanks dat deze onderdeel is van een belangrijke verkeersader in de stad. De partij wil graag dat deze brug er wel in komt te staan.

Verder wil de partij van het college weten hoe de beroepsvaart tegen de huidige openingstijden aan kijkt en of het ontwikkelingen voor de toekomst volgt.
Pin It
Bekeken: 2681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/