In het nieuwe seizoen programmeert het Alkmaarse Theater De Vest samen met initiatiefnemers Marc Schenk en Kasper Kalf opnieuw een serie Jazz Cafés. De vijf concerten in de Pleinzaal kennen een afwisselende line-up. Maandag 2 september wordt afgetrapt met een bijzonder optreden. Het is het Nederlandse live-debuut van de nieuwe band Test Propeller.

Test Propeller is een energieke band samengesteld door singer-songwriter Jeff Taylor en toetsenist Henry Hey, beide internationale muzikanten. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens de voorbereidingen voor de musical ‘Lazarus’ van David Bowie. Ze brengen originele muziek vol aanstekelijke grooves en melodieën, in combinatie met intense en tot nadenken stemmende teksten. Zo hopen ze een verbinding te maken met wat voelt als een diep verdeelde wereld.

Jazz Café begint om 20:00 uur en toegang kost 12 euro inclusief drankje. Reserveren kan via taqatheaterdevest.nl en de kassa. De volgende Jazz Café’s zijn op 28 oktober, 25 november, 27 januari en 24 februari.
Pin It
Bekeken: 2064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/