Dinsdagavond zijn twee bestuurders gewond geraakt bij een ongeval op de Nollenweg in Alkmaar, één van hen is er ernstig aan toe. De hulpdiensten werden rond 22:15 gealarmeerd waarna politie, ambulance en brandweer zich naar het viaduct over de Nollenweg spoeden.

Een zwarte Seat had door nog onbekende oorzaak één van de pilaren van het viaduct geraakt en was daarna de weg weer opgestuiterd. De bestuurder raakte door de klap bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. de bestuurder is met spoed en ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Honderd meter verderop stond een zwaarbeschadigde Ford op de uitvoegstrook. Wat de rol van deze auto is geweest is nog niet duidelijk, ook de bestuurder van de Ford is naar het ziekenhuis gebracht.
Pin It
Bekeken: 5384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/