Binnenkort komt buslijn 5 van Connexxion te vervallen. De bus die van het station via Hoefplan naar het ziekenhuis rijdt zou niet rendabel zijn omdat alleen ouderen er gebruik van maken. Toch geven gebruikers van de lijn aan dat ook jongeren er veel gebruik van maken.

de Onafhankelijke Partij Alkmaar laat weten het belangrijk te vinden dat zowel het centrum als het ziekenhuis en het station goed bereikbaar zijn voor de inwoners van Hoefplan. Bovendien staan er diverse scholen in de wijk.

OPA wil daarom van het college weten waarom de verbinding vervalt en zou graag zien dat het college een gesprek aangaat met de Provincie en met Connexxion om te kijken of de buslijn behouden kan worden.
Pin It
Bekeken: 3308x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/