Een opvallend bedankje op de Facebookpagina van politie Alkmaar.  Een vrachtwagenchauffeur zette zijn combinatie op de dwars over de rijbaan van de A9 zodat agenten ongestoord een man konden aanhouden die rondreed met een wapen.

De politie kreeg maandag een melding vanuit een ander politiedistrict dat er een bedreiging met een vuurwapen had plaatsgevonden en dat de vermoedelijke dader op de A9 reed. Het signalement van zowel het voertuig als de verdachte waren bekend. De man bleek inderdaad ter hoogte van Akersloot op de A9 te rijden .

Tijdens de aanhouding sloot de oplettende vrachtwagenchauffeur de weg af met zijn vrachtwagen zodat agenten ter plaatse hun werk konden doen zonder gevaar voor zichzelf of anderen. Uit onderzoek bleek later dat het wapen een airsoft wapen betreft (foto Facebook politie Alkmaar).
Pin It
Bekeken: 4508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/