Alkmaar, 22 december 2013. De herontwikkeling van winkelcentrum Polderhof in Oudorp gaat door. Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseert het nieuwe winkelcentrum. Het bedrijf is vergevorderd in het overleg met de winkeliers en heeft inmiddels overeenstemming bereikt met de bibliotheek. Kennemer Wonen koopt de 28 woningen. Het eindbeeld is een grote Albert Heijn, een nieuwe bibliotheek van Kennemer Waard, 8 winkelruimtes en 28 sociale huurwoningen boven het winkelcentrum. Woensdag 8 januari wordt de samenwerking om 16:00 uur op feestelijke wijze vastgelegd in de bibliotheek aan de Gasthuisstraat 2 te Alkmaar.

Wethouder Elly Konijn (D66): "We zijn verheugd dat er nu een nieuw winkelcentrum gerealiseerd kan worden. Het huidige centrum is erg verouderd en het werd tijd dat het opgeknapt wordt. Door de intensieve samenwerking met Kennemer Wonen en Heddes Bouw & Ontwikkeling kunnen we nu écht van start. Dit geeft een boost aan de buurt."

Het is een historisch moment in de geschiedenis van de nieuwbouwplannen van het winkelcentrum. In 2009 is een nieuw begin gemaakt. Dat heeft geleid tot een bouwplan waar winkeliers en omwonenden zich goed in kunnen vinden. Na een doorstart onder de vleugels van Ballast Nedam heeft Heddes zich samen met alle betrokkenen met veel energie kunnen richten op het van de grond krijgen van Polderhof.

 20131222 polderhof ontwerp 720x509

Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/