Alkmaar, 22 december 2013. Op 21 december verhuisde Deloitte kantoor Alkmaar van de Comeniusstraat 8 naar de Robonsbosweg 5 te Alkmaar, waar ook het hoofdkantoor van Rabobank Alkmaar e.o. gevestigd is. Het zal daar maandag voor het eerst de deuren openen voor haar werkzaamheden. Totaal 140 medewerkers betrekken de derde verdieping van één van de meest duurzame en energiezuinige kantoren van Nederland. Het kantoor biedt alle mogelijkheden voor een open inrichtingsconcept. In navolging van de andere kantoren wordt ook in Alkmaar 'Het Nieuwe Werken' geïntroduceerd; het wordt een mix van ontmoetingsruimten, vergaderzalen, werkkamers en open zones.

De toename van mobiliteit, thuiswerkbeleid en technologische ontwikkelingen maken werken op elk gewenste plek en moment mogelijk. Dit resulteert in een nieuwe, dynamische werkomgeving met aandacht voor overleggen, werken in (multidisciplinaire) teams en de mogelijkheid te netwerken. Deze nieuwe manier van werken betekent dat in het Deloitte kantoor Alkmaar geen vaste werkplekken zijn. Het aantal en soort werkplekken zijn afgestemd op de aard van de werkzaamheden en omvang van de diverse teams. Alle werkplekken zijn maximaal gefaciliteerd.

Pin It
Bekeken: 1919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/