Heiloo, 22 december 2013. In de middag of avond is bij in totaal drie huizen ingebroken of een poging daartoe gedaan. Bij een huis aan de Nicolaas Beetsweg is tussen 14.30 en 20.00 uur ingebroken. Toegang werd verkregen via de schuifpui aan de achterzijde. Zij gingen er vandoor met documenten. Bij een huis aan de Westerweg is ingebroken tussen 18.20 en 19.40 uur. De inbreker kwam binnen via een raam aan de achterzijde en ging er vandoor met camera's. Bij een huis aan de Torenlaan betrapte een oplettende bewoonster onbekende personen in de tuin. Hierop hebben verschillende politieagenten gezocht naar de inbrekers. Ook een politiehelikopter werd ingezet. De verdachten zijn niet gevonden. De politie verzoekt dan ook eventuele getuigen om contact met hen op te nemen.

De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Dit weekend staan er in onder andere Heiloo, Limmen en Alkmaar karren met daarop informatieborden waarin bewoners worden gewezen op extra oplettendheid. Ook de politie zet extra mensen in om de woninginbraken tegen te gaan. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak. Tip de politie als verdachte personen of voertuigen in de woonomgeving zijn. Noteer signalement, kenteken en bijzonderheden om door te geven. Meer informatie over woninginbraak -hier-.

Pin It
Bekeken: 1933x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/