Heerhugowaard, 5 oktober 2013. De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op maandag 30 september rond 11.15 uur op de Titanialaan in Heerhugowaard. Een 18-jarige man uit Wieringerwerf reed in een auto een parkeerterrein af. Voor hij de weg op kon rijden, ging er een man voor zijn auto staan, zodat hij moest stoppen. De man liep toen naar het bestuurdersraam toe en toen de bestuurder het raam opende om te vragen wat er aan de hand was, greep de verdachte plotseling de veiligheidsgordel van het slachtoffer en begon hieraan te trekken. Ook sloeg hij de bestuurder enkele malen hard in het gezicht. Vervolgens verdween de man, zonder een woord te hebben gezegd.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar en met een lengte van 1.80 tot 1.85 meter. Hij heeft donkerblond haar tot over de schouders en in een staart. Hij droeg een ringetje in zijn onderlip en een piercing in zijn wenkbrauw. De man droeg een donker bruin/zwart hemd zonder mouwen en een donkere lange broek. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden.

Pin It
Bekeken: 1249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/