Heerhugowaard, 5 oktober 2013. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond in de nacht van zaterdag 28 september tussen 00.00 en 00.40 uur op de Vecht in Heerhugowaard. Een 22-jarige man uit Heerhugowaard fietste door de straat. Bij het speelveldje De Toekomst werd hij tegengehouden door twee mannen vanuit een groep met jongeren. Het slachtoffer moest zijn waardevolle spullen afgeven. Nadat de straatrovers een portemonnee en een fles drank hadden afgepakt, werd het slachtoffer meegetrokken een steeg in. Toen hij vroeg of hij zijn portemonnee terug mocht hebben werd hij mishandeld. De man werd continu geslagen en de drankfles werd op zijn hoofd kapot geslagen. Het slachtoffer liep een kapotte neus, gekneusde ribben en mogelijk een hersenschudding op.

De straatrovers zijn mannen van tussen 17 en 22 jaar, met een licht getint uiterlijk en een lengte van 1.75 tot 1,85 meter. De ene had bruin krullend haar en donkere kleding. De tweede had kort opgeschoren zwart haar.

Pin It
Bekeken: 1393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/