Alkmaar, 5 oktober 2013. De voorbereidingen zijn in volle gang en het ijs groeit langzaam aan. Zaterdag 12 oktober is het dan zo ver, dan gaat het schaatsseizoen op IJsbaan de Meent weer van start.  De opening wordt deze dag feestelijk gevierd en iedereen mag gratis komen schaatsen van 12:45 tot 17.00 uur. IJsbaan de Meent beschikt over een 400meterbaan en een ijshal. In de ijshal wordt elke vrijdag vanaf 16.45 uur een schaatsdisco georganiseerd voor jong en oud, met in de avonduren een disc-jockey op het ijs. Jeugd van 6 tot 12 jaar kan op maandagmiddag meedoen aan de ijshockeylessen in deze ijshal.

Wilt u het ijs weer op maar twijfelt u nog een beetje of moet u nog wat inkomen? IJsbaan de Meent, schaatsschool In Balans, Sportshop Slikker en Horeca de Meent bieden voor € 25,- twee kennismakingslessen schaatsen aan, inclusief toegang tot de baan, schaatshuur (probeer ook eens een andere schaatssoort!) en een warme kop chocolademelk. Reserveren van deze lessen is mogelijk via de website van In Balans.

Pin It
Bekeken: 1230x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/