Alkmaar, 25 september 2013. De Handsome Poets kent iedereen inmiddels wel. Met hun monsterhit Dance (The War Is Over) en legendarische shows op Pinkpop en Lowlands viel heel Nederland voor ze. Vrijdag 4 oktober staan ze in Podium Victorie. Handsome Poets speelde zichzelf begin 2010 voor het eerst in de kijker met de single Blinded. Waarna 3FM de band rond frontman Tim van Esch direct bombardeerde tot Serious Talent. Single nummer twee Dance (The War Is Over) schopte het tot Megahit, werd door menig muzieksamensteller onder promo's voor tv-programma's gezet en bracht de band in De Wereld Draait Door.

Handsome Poets was op het moment dat in maart 2011 het titelloze debuutalbum verscheen al een gevestigde naam. Een uitgebreide tournee bracht de band van Lowlands tot Solar en van Concert At Sea tot Appelpop en bracht hen in mei 2012 zelfs op het prestigieuze HIFA festival in Zimbabwe. Eind 2012 kwam hun tweede album "Sky On Fire" uit. De titeltrack werd gebruikt voor de Olympische NOS- talkshow "London Late Night". Een tour volgde met onder andere Pinkpop op de speellijst.

In het voorprogramma staat The Junction.

Pin It
Bekeken: 1215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/