Alkmaar, 25 september 2013. Zondag 29 september staat de regio Alkmaar centraal in het televisieprogramma Puur & Innovatief. Naast de gemeenten Alkmaar en Heerhugowaard zijn vijf duurzame bedrijven in beeld. De uitzending vindt plaats om 12:30 uur op RTL7. In de regio Alkmaar zijn er tal van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Heerhugowaard en Alkmaar werken aan ambitieuze doelen en hebben duurzaamheid hoog op de politieke agenda staan. Samenwerking met het bedrijfsleven is essentieel voor een innovatieve regio. In de uitzending wordt een bezoek gebracht aan de iCOONwoning van Koppen Vastgoed in de Stad van de Zon. Ook wordt er gekeken bij het hoofdkantoor van Rabobank Alkmaar e.o., één van de meest duurzame commerciële kantoorpanden van Nederland. Andere koplopers in beeld zijn Flexicon, ECN en afval- en energienutsbedrijf HVC.

Het televisieprogramma Puur & Innovatief belicht de duurzame stand van zaken in Nederland op dit moment. In een wekelijks magazine laat de serie op een informatieve en boeiende manier de meest innovatieve en duurzame ontwikkelingen zien. Daarbij gaat het programma uit van de unieke historie, specialisme en bedrijvigheid in de regio. De uitzending van 29 september wordt herhaald op zaterdag 5 oktober om 14:00 uur en is terug te vinden op Uitzending Gemist.

Pin It
Bekeken: 1346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/