Alkmaar, 25 september 2013. de Alkmaarse lappendag lijkt een nieuwe injectie te hebben gekregen. Met de aanstaande fusie tussen het stadse Alkmaar en het agrarische Schermer en graft-De Rijp lijken de boeren vastbesloten 'dat stadse volk' eens te laten zien waar het allemaal om draait. Nieuw dit jaar is de door de Rijper en Alkmaarse burgemeesters geopende streekproductenmarkt. Landbouwdag is in deze vorm een prachtkans om kennis te maken met uiteraard de levende have, maar ook landbouwproducten én indrukwekkende machines die je normaal gesproken niet in de stad tegenkomt.

Vanaf een uur of acht druppelden de eerste belangstellenden de markt al op. Veel deelnemers waren toen nog aan het trekken en sjorren. Maar uiteindelijk stond alle vee op de aangewezen plek. Alkmaar Centraal fotograaf Peter Heins was ook vroeg uit de veren en maakte de fotoreportage.

 

Pin It
Bekeken: 2098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/