Alkmaar, 25 september 2013. Vanaf vrijdagavond 27 september vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Huiswaarderweg, omdat het asfalt aan vervanging toe is. Het gaat hierbij alleen om de rijbaan die van Alkmaar richting Schagen loopt. Dit gedeelte van de weg wordt gedurende het weekend afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden starten op vrijdag om 20:00 uur. Allereerst worden oude markeringen en het oude asfalt verwijderd. Daarna wordt een nieuwe asfaltlaag met markering aangebracht. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op maandag 30 september om 06:00 uur, voordat de ochtendspits begint afgerond.

Voor gemotoriseerd verkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden. De aanbevolen route loopt via de Oostelijke Ring. Voor fietsers is ook een omleidingsroute ingesteld, deze loopt via de fietstunnels aan het Heukelspad en de Vennewaard. De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is -hier- te vinden. 

Pin It
Bekeken: 1211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/