Alkmaar 25 september 2013. Praat op dinsdag 5 november 2013 met stadsgenoten over het thema: 'Meer doen voor je buurt'. De gesprekken vinden plaats tijdens een gratis lunch of avondmaaltijd in het kader van de Dag van de Dialoog. Dit landelijke evenement wordt jaarlijks in meer dan 90 steden in Nederland gehouden. Op die dag staan kris kras door de stad dialoogtafels bij verschillende organisaties, bedrijven en instellingen. Mensen uit alle lagen van de bevolking ontmoeten elkaar hier en gaan met elkaar in gesprek tijdens een door de tafelorganisator verzorgde gratis lunch of avondmaaltijd. Het doel is ontmoeting, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid. Deel verhalen, dromen, ideeën en ervaringen met mensen. Gewoon omdat het leuk en inspirerend is. Zo ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties. Dit alles rond het thema van dit jaar: Meer doen voor je buurt. 

De organisatie is dit jaar weer in handen van de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar. Via hen is het ook mogelijk zelf een tafel organiseren of een gesprek leiden. Aanmelden en meer informatie is te vinden op de website Alkmaar in Dialoog.

Pin It
Bekeken: 1451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/