Bergen, 16 september 2013. Vrijdag 20 september van 8.45 tot 15.00 uur is de eerste open dag van dit schooljaar op de Willem-Alexanderschool in Bergen. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om de sfeer te proeven op onze school. Het gedegen onderwijs, de goede zorgstructuur en de vier pijlers: WISE (Wetenschap en techniek, ICT, Sport en Expressie) zijn goed terug te vinden in de klassen. Tevens kan men kennismaken met een aantal bijzondere kenmerken van de Willem-Alexanderschool: een eigen BSO De Pretletters met miniboerderij (voor- en naschoolse opvang), een unieke natuurtuin met waterpomp, twee plusklassen in het eigen gebouw, veel sportactiviteiten, 33 iPads voor groep 1 tot 8 die rouleren door de school, schooltuintjes... Dit alles om alle talenten en capaciteiten van de kinderen goed te ontwikkelen. Maar bovenal zal opgemerkt worden dat de ouders zeer tevreden zijn en de kinderen met veel plezier naar school toe komen.

Wie onverhoopt geen kans ziet om vrijdag langs te komen, kan altijd een afspraak maken met Bianca Koomen, directeur van de school. Meer informatie is te vinden op de website van de school.

Pin It
Bekeken: 1597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/