Alkmaar, 21 mei 2013. Er staat een druk weekendje voor de deur bij Podium Victorie. Op donderdag 23 mei is er een nieuwe editie van Legio Regio, deze keer met Alkmaarder Edwin van Berkel, de regionale band Earial, en Amsterdammer Erik Ankoné. Op vrijdag 24 mei is er een speciale editie van Alkmaar Blues Express, namelijk de Zaanse Bluesnight. Op het podium staan BluesMotel en de Dow Jonesband. Bluesmotel speelt Chicago blues. De band onderscheidt zich door een eigenzinnig eigen repertoire, goed gekozen covers en een geweldige drive op het podium. De Dow Jonesband is een voortvloeisel van de Spellbound Bluesband en naar eigen zeggen een 'No nonsense bluesband'. Wie niet zo van de blues is of afwisseling zoekt kan natuurlijk boven terecht op het Nachtstrand, bij DJ Tante Lien.

In het weekend wordt het zo niet nog beter bij Victorie,want dan komt DJ Jean naar de Breedstraat voor Exclusive '90. Hij wordt vergezeld door Walter Looks, Tomazos, Sweet Le Freak & Brad Tipp. VJ Hanne doet de visuele effecten. Boven verwelkomen de mannen van JustHouse zoals bij iedere editie van Exclusive 90’s iedereen met dikke, rauwe, moddervette deep- en techhouse. Dat doen ze samen met Vonder en DJ-contest winnaar Fertier.

Pin It
Bekeken: 1445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/