Alkmaar 21 mei 2013. Door de motie "Nieuwe ontwikkelingsvisie voor Overstad" te accepteren, geeft de Alkmaarse gemeenteraad aan een 'Stip op de horizon' te willen voor Overstad. De motie roept het college op om binnen anderhalf jaar een nieuwe strategie uit te werken, waarbij de gemeenteraad actief betrokken wordt. De motie was een initiatief van GroenLinks. Leefbaar Alkmaar, PvdA, D66 en Bruisend Alkmaar werkten er aan mee. "De transformatie van Overstad is een lastige opgave, zeker in crisistijd! Toch moet het besef overeind blijven dat je het gebied ontwikkelt voor de toekomst", aldus raadslid Christian Braak van GroenLinks.

De oorspronkelijke plannen voor Overstad werden door het college van B&W verworpen. Op 16 mei heeft de gemeenteraad wel het geactualiseerde bestemmingsplan en de welstandscriteria voor Overstad vastgesteld. GroenLinks pleitte er eerder al voor om deze beleidsstukken aan te vullen met een globale visie voor de ontwikkeling van Overstad. Christian Braak: 'Uiteraard hoeven de plannen niet meer zo gedetailleerd te zijn als de oorspronkelijke plannen, maar in de vorm van een stip op de horizon waar je organisch naar toe wilt groeien'.

Pin It
Bekeken: 1320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/