Alkmaar, 21 mei 2013. De PvdA verbaast zich over een motie van het CDA om de rijrichting op de Bierkade om te draaien. Volgens PvdA-fractievoorzitter Paul Verbruggen kan zijn ''TomTom het gedraai niet meer bijhouden.'' Verbruggen verbaast zich erover dat het CDA eerst een website met VVD en SP in de lucht brengt waar te lezen is dat de partijen weer tweerichtingsverkeer op de Bierkade mogelijk willen maken, maar dat er ook een motie ingediend wordt om de verkeersrichting om te draaien. ''We worden er duizelig van''. 

Falgun Binnendijk, fractievoorzitter van het CDA, denkt dat de verwarring bij de PvdA berust op een misverstand. Binnendijk verwijst naar het belang van de opening van nieuwe Schelphoekgarage. ''Daar heeft de gemeente miljoenen in gestoken dus de bereikbaarheid moet goed zijn'.' De terugkeer van tweerichtingsverkeer staat in het verkiezingsprogramma voor 2014 en is tijdens deze coalitieperiode niet mogelijk. De motie voor het omdraaien van de rijrichting is om de splinternieuwe garage tot die tijd toch beter bereikbaar te maken. Het tweerichtingsverkeer en het omdraaien van de rijrichting staan volgens Binnendijk dus los van elkaar. Dinsdagavond licht het CDA de motie toe.

Pin It
Bekeken: 1337x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/