Alkmaar, 2 mei 2013. Meer inschrijvingen dan ooit, de selectie uitgebreid tot 120 deelnemers en Popronde nu ook naar Dordrecht en Breda. Pinguin Radio heeft op zondagavond 28 april de selectie van bands en artiesten bekendgemaakt die zullen meetouren met Popronde 2013. De tour vindt plaats in 29 steden door heel Nederland en heeft dit jaar Dordrecht en Breda toegevoegd aan de participerende steden. Popronde geeft een nieuwe lichting opkomende bands en muzikanten jaarlijks de mogelijkheid op te treden buiten de eigen regio en hun netwerk uit te bouwen. Op vrijdag 15 november zal de Popronde in Alkmaar plaatsvinden.

Dit jaar waren er meer inschrijvingen voor de Popronde dan ooit tevoren, en daarmee is ook de selectie uitgebreid van 100 naar 120 participerende bands: uit de meer dan 1100 inzendingen zijn door de selectiecommissie 120 veelbelovende artiesten geselecteerd. Deze bands en muzikanten zijn een actuele afspiegeling van aanstormend talent in alle muziekgenres in Nederland en zullen in de voetsporen treden van onder andere Blaudzun, De Staat, Go Back To The Zoo, Mister & Mississippi, Lucky Fonz III en Voicst, allen acts die eerder meededen met de Popronde voordat ze doorbraken naar een groter publiek.

Popronde werkt onder andere samen met 3FM Serious Talent, VPRO's 3Voor12 Hollandse Nieuwe, Pinguin Radio en Cortonville. Verder wordt samengewerkt met lokale organisaties. Het gemeenschappelijke doel is het signaleren van talent, doorstroming naar groter publiek en het verrijken van de Nederlandse popmuziek.

Pin It
Bekeken: 1437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/