Alkmaar, 2 mei 2013. Op maandag 6 mei wordt het nieuwe uitvaartcentrum aan de Edisonweg in gebruik genomen. Het gebouw is speciaal ontworpen met het oog op de wensen van vandaag. Zo zijn er twee mooie waaksuites gerealiseerd. De familie krijgt een sleutel en kan zodat ze vrij toegang hebben. De lichte aula is voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur. Ook is er veel aandacht besteed aan de ruimte voor de laatste verzorging van overledenen. Om het gebouw heen ligt een prachtig aangelegde tuin met een voorname en ook besloten sfeer. Onderdeel van de buitenruimte is een gedenkmonument, gemaakt door de Alkmaarse kunstenaar Frederique Groustra, waarin nabestaanden een zwerfkei kunnen leggen ter nagedachtenis aan hun overleden familielid. 's Zomers kunnen nabestaanden direct vanuit de aula de tuin inlopen voor een moment van bezinning.

Directeur Matthijs de Gee van Associatie Uitvaartverzorging: "Bij het in gebruik nemen van een bijzonder gebouw hoort natuurlijk ook een bijzondere opening. De officiële opening zal op zaterdag 29 juni om 13.00 uur worden verricht tijdens een unieke voorstelling door Karin Bloemen, zelf een geboren Alkmaarse. Omdat wij er natuurlijk vooral zijn voor de Alkmaarse bevolking, hebben wij een flink aantal plaatsen gereserveerd voor bewoners uit de omgeving." Belangstellenden kunnen zich melden bij het uitvaartcentrum. Een dag later, op zondag 30 juni, houdt het uitvaartcentrum open huis. Alle deuren zijn dan open en mensen kunnen in alle rust een kijkje achter de schermen nemen. Er zijn standjes met allerlei informatie over de zorg rond de uitvaart.

Associatie Uitvaartverzorging is opgericht in 1930 en verzorgt dus al ruim 80 jaar uitvaarten die maximaal aansluiten op de wensen van de nabestaanden. De organisatie werkt zonder winstoogmerk, transparant en eerlijk. Associatie Uitvaartverzorging is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg, de kwaliteitsgarantie dat nabestaanden met ervaren, goed opgeleide mensen te maken hebben. Meer informatie op de -website-.

 

Pin It
Bekeken: 3099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/