Alkmaar, 8 april 2013. Op 6 april was de grootste 'kroeg' van Nederland weer opgesteld naar het AFAS-stadion. Bezoekers konden genieten van optredens van Nederlandse artiesten die muziek speelden van hun helden. Zanger Xander de Buisonjé presenteerde Barry Hay, Waylon en het terugkerende Di-Rect. Die populaire groep bracht wederom hits van The Beatles, Lenny Kravitz en James Brown. Barry Hay greep naar muziek van zijn helden The Rolling Stones, Bob Dylan en Elvis Presley. Waylon zong uit het repertiore van Aerosmith, Bruce Sprinsteen en Rod Steward. Aan de artiesten lag het niet, die zorgden voor feest, maar over de drankvoorziening was het publiek minder enthousiast, en dat is niet de eerste keer.

De artiesten deden vol overgave waar ze voor kwamen, maar er waren ook dit jaar weer velen die hier niet vol van konden genieten. Zij stonden naar verluid wel een half uur tot driekwartier in de rij om een biertje te pakken te krijgen. Een opmerkelijke zaak, gezien de hoofdsponsor van het evenement. Wijn was er na verloop van tijd helemaal niet meer te krijgen, Er werd geklaagd over het beperkte aantal biertaps en inefficiënt personeel. Mensen wilden hun muntjes wel spenderen, maar kregen de kans niet. Toch een smet op het verder succesvol verlopen feest. 

Verder was er nog een klein aantal klachten over geluidsoverlast uit de gemeenten Heiloo en Castricum. De wind zorgde ervoor dat de muziek daar heel duidelijk te horen was. Dit jaar was er overigens maar één feestavond, die twee dagen voor tijd uitverkocht was, terwijl er vorig jaar nog twee goed gevulde avonden waren.

Pin It
Bekeken: 1677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/