Alkmaar, 9 april 2013. Zondag 14 april start de zaalvoetbalacademie van FC Plubos wederom met een reeks trainingen voor meisjes in de leeftijd van 10-18 jaar. Deelneemsters die talentvol zijn mogen meedoen aan een afsluitend toernooi voor talententeams in Amsterdam. De trainingen worden verzorgd door Marianne Pluijmers en Nanouk Groentjes, tevens zal Ron Admiraal de coach van dames 1 een aantal trainingen bijstaan. Afgelopen cyclus hadden wij een groep met veel talenten, sommigen spelen inmiddels bij dames 1 of 2.

Door leuke gevarieerde oefenvormen wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de meiden. Het enthousiasme van zowel de trainers als de speelsters zorgen ervoor dat er een hele leuke sfeer is en ook nog veel geleerd wordt. Het doel is daarom ook de meiden kennis te laten maken met het zaalvoetbal. Hieruit hopen we dat we een meisjescompetitie kunnen opzetten met de KNVB.

In sporthal de Meent worden tien clinics gegeven van 10:30 tot 12:00 uur en de kosten bedragen 30 euro. Kijk voor meer informatie op plubos.

plubos flyer

Pin It
Bekeken: 1313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/