Alkmaar, 8 april 2013. De Telefooncentrale is vrijdagavond 19 april geopend voor kunstliefhebbers. Het publiek kan de kunst van Jos Apeldoorn, Annemarie Kuster en Cobi Dierikx bekijken en kopen. De kunstvoorwerpen zijn vervaardigd van RVS en hout en de schilderijen zijn gemaakt van acryl, olieverf en gemengde technieken. Verspreid over de verdiepingen van de Telefooncentrale is de kunst te zien in de openbare ruimtes. Het publiek kan op eigen gelegenheid de uitgestippelde route volgen of aansluiten bij een rondleiding. In het geheel gerenoveerde gebouw zijn allerlei kleine en innovatieve ondernemers gevestigd en de kijkavond biedt een mooie kans om te bekijken hoe de Telefooncentrale nu in gebruik genomen is.

De kunstenaars zijn zelf aanwezig om te demonstreren hoe zij te werk gaan en om uitleg te geven bij hun kunstwerken. Ook is er een loterij waarbij uit een hoge hoed winnaars getrokken worden. De organisatie is in handen van Kunstagentschap barnsteen.

Pin It
Bekeken: 3258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/