Alkmaar, 8 april 2013. De nieuwbouwprojecten De Oosterkolk en De Boompoort in Schelphoek zijn tijdens de landelijke Nieuwbouwdag geopend. De Boompoort ligt in het meest oostelijke gedeelte van het voormalige havenkwartier Schelphoek aan een aftakking van het Noord-Hollandskanaal. Klantadviseurs van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en specialisten van de betrokken makelaarskantoren zijn aanwezig om voorlichting te geven over de keuze voor een nieuwbouwkoopwoning en waarom dit een goede optie op dit moment. Meerdere marktfactoren zullen aan bod komen, zoals de historisch lage hypotheekrente, gedaalde woningprijzen, energiezuinigheid en de verschillen ten opzichte van huren.

Het gebouw De Oosterkolk ligt midden in het voormalige havenkwartier Schelphoek en De Boompoort ligt in het meest oostelijke gedeelte, aan een aftakking van het Noord-Hollandskanaal. De Oosterkolk bestaat uit studio's van 35 m2 tot riante penthouses van 139m2. De Boompoort bestaat uit eengezinswoningen en rij- en hoekwoningen (127-183 m2) met eigen buitenruimte zoals een tuin of terras. Belangstellenden kunnen zaterdag 13 april van 11.00 uur tot 15.00 uur de bouwplaats bezoeken.

 

Pin It
Bekeken: 1166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/