Alkmaar 8 april 2013. Gertjan Verbeek trekt zich niets aan van de kritiek die AZ-supporters op hem hebben. De club verlengt de contracten van zeven jeugdspelers niet en daar zijn de fans boos over. Verbeek snapt dat niet want hij vindt dat de fans bij wedstrijden van het beloften-elftal moeten gaan kijken om te zien hoe de jeugdspelers zich ontwikkelen. Hij is teleurgesteld in de hoeveelheid supporters dat op de tribune zit tijdens de jeugdwedstrijden en daarom hebben de fans geen recht van spreken volgens de trainer.

AZ neemt deze zomer afscheid van Giliano Wijnaldum en Ali Messaoud. Zij willen niet bijtekenen omdat zij van de trainer geen garantie op speeltijd krijgen. De spelers Milan Hoek, Jeffrey Ket, Robert Klaasen, Kevin Luckassen en Terell Ondaan hebben dit seizoen te weinig ontwikkeling laten zien en daarom verlengt de club hun contracten niet. Elk jaar bepaalt Verbeek samen met zijn staf welke spelers een nieuw contract aangeboden krijgen om het niveau bij de club zo hoog mogelijk te houden. Uiteindelijk wordt de trainer door de fans afgerekend op de resultaten en daarom wil Verbeek zelf een zwaarwegende stem hebben in het spelersbeleid.

Pin It
Bekeken: 1225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/