Alkmaar, 3 april 2013. Het Alkmaarse bouwbedrijf Kesselaar en Zn. vindt dat je vertrouwen moet hebben in de mensen met wie je werkt. De mensen op de vloer weten heel goed hoe zij het werk goed en efficiënt kunnen uitvoeren. Oprichter René Kesselaar besloot zijn medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid te geven en daarom heeft niemand een vastomlijnde functie of taakomschrijving. Volgens Kesselaar beperkt dit mensen enkel in hun groei en functioneren. In het bedrijf bestaat geen hiërarchie: gelijkwaardigheid levert meer betrokkenheid en motivatie op. Het resultaat was dat zij vorig jaar ruim 60% meer omzet maakten en bovendien door het innovatiecentrum Syntens werden uitgeroepen tot 'Slimste Bedrijf van Nederland'.

De komende 30 jaar verandert de arbeidsmarkt drastisch want de potentiële beroepsbevolking neemt met 750.000 mensen af en zal binnen de bouw-, zorg- en transportsector ongeveer 20% van de werknemers 55 jaar of ouder zijn. Op de werkgeversbijeenkomst Gezond bedrijf wordt op 11 april 2013 over deze veranderingen worden gesproken.
René Kesselaar verzorgt tijdens de bijeenkomst een workshop waarin hij zijn ervaringen en tips zal delen met geïnteresseerde werkgevers. Het initiatief voor de bijeenkomst komt van RegioPlus en tal van andere organisaties, zoals Bouwend Nederland en het project Duurzame Inzetbaarheid van de overheid.

De bijeenkomst vindt op 11 april plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en duurt van 15.30 uur tot 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

Pin It
Bekeken: 1942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/