Alkmaar, 3 april 2013. Op vrijdag 5 april openen de organisatoren van de Alkmaar Fashion Days de kaasmarkt met het luiden van de bel. Dit gebeurt traditioneel om 10:00 uur. Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt ontvangt Wethouder Elly Konijn de organisatoren op het stadhuis. De Alkmaar Fashion Days beginnen diezelfde avond met een uniek modegala in de Grote Kerk, waarvan een deel van de opbrengst naar War Child zal gaan. In het kader van de het modeweekend trekt er op zaterdag 6 april vanaf 12.00 uur een spetterende modeparade door de straten van de binnenstad met een bonte verzameling van artiesten, muzikanten, modellen en voertuigen tot aan een koets toe. De parade wordt afgesloten met een optreden van een groot dweilorkest.

Op 7 april is het koopzondag in de binnenstad van Alkmaar. Niet alleen de winkels zijn geopend, maar van 12.00 uur tot 16.00 uur worden er ook modeshows op de Mient en in de Grote Kerk georganiseerd. Ga voor meer informatie naar website van Alkmaar Fashion Days.

Pin It
Bekeken: 1398x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/