Alkmaar, 3 april 2013. Close-Up is in de aanloop naar haar jubileumconcerten op zoek naar mannen. De Alkmaarse groep komt een aantal stemmen tekort. De nu 18-koppige groep zangers en zangeressen uit heel Noord-Holland, viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Close-Up heeft zijn sporen verdiend met veelstemmige eigentijdse close harmony en heeft al menige prijs in de wacht gesleept op festivals. In 2007 won het koor de eerste prijs op het BALK Vocal Light Top Festival en won daar ook de Bert Eerden Prijs voor het hoogst aantal punten in alle categorieën. Close-Up bereikte in 2010 als enig lichte muziekkoor de finale van het Nederlands Koorfestival. Maar om zo succesvol te blijven heeft de groep aanvulling nodig, en wel in de vorm van een bas, een bariton en een tenor.

Wie interesse heeft kan een keer langskomen tijdens repetities op de donderdagavond in wijkcentrum De Oever te Oudorp. Meer informatie is te vinden op de website van Close-Up.

Pin It
Bekeken: 1731x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/