Alkmaar, 2 april 2013. Op woensdagavond 3 april van 17.00 uur tot 20.00 uur organiseert Hogeschool InHolland een Open Avond voor toekomstige studenten om de sfeer te proeven van de school, en kennis te maken met de opleidingen, de studenten en de docenten van Hogeschool InHolland. Er is een opleidingspresentatie en er kan gepraat worden studiekeuzeadviseurs, docenten, studenten. Zij vertellen graag over hun ervaringen en alle ins & outs van de voltijd- en deeltijdopleidingen. Vooraf registreren voor de Open Avond zorgt voor een soepeler verloop. Via de Facebookpagina van de Hogeschool is meer te weten te komen en is het programma te downloaden. 

Om een beter beeld te krijgen van welke studie het beste past is er een Studiekeuzetest. Deze kan dan meegenomen worden voor een gesprek met een studiekeuzeadvisdeur. Wie al gekozen heeft voor een hbo-opleiding, kan zich tijdens de Open Avond direct inschrijven. Hiervoor is wel een DigiD-code nodig, dus die moet dan wel meegenomen worden. Wie niet op woensdag 3 april kan altijd nog terecht op andere Open Avonden. Meer informatie is te vinden op de website van Hogeschool InHolland.

Pin It
Bekeken: 1195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/