Alkmaar, 2 april 2013. Eén deze dagen wordt de grote feesttent weer opgezet voor de Helden van Amstellive, want op zaterdag 6 april zal hierin de grootste Amstelkroeg van Nederland opgebouwd worden. Ook de derde editie zal weer naast het Alkmaarse Afas-stadion plaatsvinden. Door het grote succes in 2011 en 2012 was er weinig twijfel om de succesvolle formule opnieuw te gebruiken. Dit weekend keert Di-Rect terug in Alkmaar en krijgt gezelschap van voor deze stad nieuwe artiesten Xander de Buisonjé, Waylon en Barry Hay. Ze brengen muziek van hun muzikale Helden ten gehore met een eigen sausje. De avond wordt afgesloten met een DJ.

Voor het derde jaar achtereen zal het Amstel evenement De Helden van Amstel LIVE! in 2013 door het land gaan reizen. In 2012 trok De Helden van Amstel LIVE! een recordaantal van bijna 30.000 bezoekers in de enorme festivaltent die wordt omgebouwd tot de grootste Amstel kroeg van het land. Een breed scala aan artiesten is verbonden aan Helden en dit weekend kan Alkmaar dus Di-Rect, Waylon en Barry Hay verwelkomen. De Buisonjé zal naast te spelen ook de presentatie van de avond voor zijn rekening nemen, net als hij al jaren doet bij de concerten van de Vrienden van Amstel live.

Di-Rect zal muziek van The Beatles, Lenny Kravitz en James Brown spelen. Waylon's helden zijn Aerosmyth, Bruce Springsteen en Rod Stewart. Barry Hay zal in de huid kruipen van The Rolling Stones, Bob Dylan en Elvis Presley. Zoals vorige jaren wordt de inkleuring verzorgd door de Edwin Evers Band.

De deuren gaan open om 19.00 u. en de show begint om 20.00 u. Kaarten kosten € 35,- excl. reserveringskosten (voorste vak € 45,-). Meer informatie is te vinden op de website van Helden van Amstel. Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Helden van Amstel

Pin It
Bekeken: 1607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/