Alkmaar, 2 april 2013. De agenda van Theater De Vest voor 10 tot en met 14 april bevat een scala van een Alkmaarse productie tot aan een Amerikaanse. Op 10 april begint het theaterweekend met de opera Falstaff van Verdi. In 1893 zette hij een punt achter zijn carrière met de verrassende, speelse, komische opera Falstaff. De Italiaanse regisseur Matelda Cappelletti creëert een poëtische en sprookjesachtige versie van de beroemde opera. De Amerikaanse acrobatische dansgroep Diavolo komt op 11 april naar Alkmaar met een compilatie van hun repertoire en een aantal gloednieuwe stukken. De zeer gerenommeerde performers uit de gymnastiek en diverse Hollywood-stuntteams brengen diverse disciplines samen in een groots decor, van uitzonderlijk atletisch vermogen en dans tot extreem risicovol spektakel.

 

Op zaterdag 12 april verzorgt de Alkmaarse jeugdmusicalvereniging Oberon twee voorstellingen van Pippin. Deze veelzijdige musical is een nieuwe rauwe, rafelige versie van het originele verhaal uit 1972 geschreven door Roger O.Hirson. Oberon vertelt het verhaal van Pippin de Korte, zoon van Karel de Grote, die naarstig op zoek is naar liefde, geluk en naar een grootse invulling van zijn leven. Eveneens stond op 11 april Thomas van Luyn geprogrammeerd, maar deze voorstelling is afgelast. Het weekend wordt afgesloten met een koffieconcert van de Russische pianiste Zlata Chochieva. Met buitengewoon innerlijke kracht weet ze bijzonder en veeleisend repertoire als Cowells intrigerende Aeolian Harp en Prokofjevs Tweede sonate tot pure poëzie te verheffen.

Pin It
Bekeken: 1466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/