Alkmaar, 2 april 2013. Op vrijdag 7 juni wordt voor de veertiende keer het KinderBeestFeest in dierentuin Artis gehouden. Het KinderBeestFeest werd in eerdere jaren bekend onder de naam "Dreamnight at Artis". Speciaal voor kinderen met een beperking en/of een chronische ziekte wordt deze besloten feestdag georganiseerd zodat zij samen met hun familie en begeleiders een onvergetelijke dag kunnen meemaken. De organisatie benadert kinderen die bijvoorbeeld in het Medisch Centrum Alkmaar of Esgédé Reigersdaal verzorgd worden en een opkikker goed kunnen gebruiken om hun zorgen voor eventjes te vergeten. Daarnaast komen vele vrijwilligers uit Alkmaar meehelpen om de dag goed te laten verlopen.

De vrijwilligersorganisatie Stichting KinderBeestFeest werkt samen met de marine, douane, marechaussee, brandweer, ambulance en politie zodat de kinderen als V.I.P.' s opgehaald worden met de hulpverleningsvoertuigen in colonnes naar Artis vervoerd. Met bijbehorende gierende sirenes en flikkerende zwaailichten worden de colonnes begeleid door politiemotoren en naar hun bestemming gebracht.

Vorig jaar was het KinderBeestFeest een groot succes en waren 5000 gasten op het evenement afgekomen. De kinderen werden met 300 verschillende voertuigen naar de dierentuin gebracht en van harte welkom geheten door burgemeester van der Laan. De uitgenodigde patiëntjes uit konden daarna volop genieten van een geweldige dag.

Pin It
Bekeken: 1471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/