Alkmaar, 28 maart 2013. Portret- en documentaire fotografe Elsbeth Pilz heeft in de afgelopen periode haar eindopdracht van de Fotovakschool te Amsterdam uitgevoerd in zwembad de Hoornse Vaart. Daar fotografeerde zij de bezoekers van het zwembad die vroeg in de ochtend (voor 9 uur) banen kwamen zwemmen. Als afsluiting van de projectperiode zullen de foto's geëxposeerd worden in de gangen van de Hoornse Vaart. De opening van de expositie vond afgelopen weekend plaats.

Elsbeth Pilz is inmiddels met een uitmuntende beoordeling afgestudeerd als portret- en documentaire fotograaf en heeft het project 'Bewegen voor 9' hiervoor gebruikt. Op dit moment worden de foto's in de Hoornse Vaart geëxposeerd, de expositie op de Fotovakschool volgt in april. Meer informatie over Elsbeth Pilz is er op haar website te vinden.

20130328 expositie hoornse vaart

 

Pin It
Bekeken: 2771x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/