Alkmaar, 28 maart 2013. Stichting Cultuurpark de Hout organiseert ook in de zomer van 2013 weer een groot aantal zondagmiddagfestivals in de Alkmaarder Hout, maar is veelal afhankelijk van vrijwilligers. Voor hen, maar ook voor mensen die zich willen aansluiten, organiseert de stichting hiervoor een bijeenkomst op 7 april in Grand Café Koekenbier (aan de rand van de Alkmaarder Hout). Tijdens deze bijeenkomst nemen bestuur en vrijwilligers onder het genot van een hapje en drankje gezamenlijk het komende seizoen door.

De vrijwilligers van Stichting Cultuurpark de Hout organiseren in de late lente- en zomermaanden vrij toegankelijke culturele evenementen voor een breed publiek in het oudste stadspark van Nederland. Cultuurpark de Hout verzorgt deze evenementen sinds 1992 en de 'zondagmiddag in het park' bereikt een breed publiek: jong en oud is aanwezig, met of zonder picknickmand, voor een uurtje of de hele middag. Op het grasveld tussen de bomen wordt elkaar door duizenden bezoekers genoten van vele soorten muziek muziek, dans, workshops, beeldende kunst, een hapje, een drankje en heel veel gezelligheid.

De vrijwilligers doen alles, van bestuurlijke zaken en PR tot het op- en afbreken van de voorzieningen. Sommigen zijn vrijwel altijd van de partij, anderen zo nu en dan. Maar iedereen werkt samen om de bezoekers een fijne en gezellige middag te bezorgen. Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden binnen Stichting Cultuurpark de Hout zijn op 7 april van harte welkom. Aanmelden vooraf kan bij Saskia de Groot, bestuurslid vrijwilligers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar gewoon langskomen en aanmelden op 7 april kan ook. Meer informatie is te vinden op de website van Cultuurpark De Hout. 

Pin It
Bekeken: 1643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/