Alkmaar, 28 maart 2013. Vandaag begint weer een nieuw weekprogramma van Provadja, met daarin een divers aanbod van films en theater, deels in het teken van de Autismeweek.De documentaire De Regels van Matthijs werd vorig jaar op televisie uitgezonden en maakte meteen een verpletterende indruk. Het aangrijpende verhaal van de autistische Matthijs werd in beeld gebracht door vriend en regisseur Marc Schmidt. Provadja de documentaire op 30 maart nogmaals vertonen. Schmidt zelf is aanwezig om vragen van het publiek te beantwoorden.

Er is meer op het witte doek te zien. The Patience Stone gaat over een Afghaanse vrouw die haar leven opbiecht aan haar comateuze man. Een crimineel, een asielzoeker, een lijfwacht met een depressie en ander bont gezelschap zoekt hulp bij elkaar in De Wederopstanding van een Klootzak. Deze week is ook de allerlaatste kans om de ontroerende Oscar-winnaar Amour nog in Provadja te zien. Een compleet avondje uit beleef je met Cinemarvelous: een diner, een film waarvan de titel tot het laatste moment geheim blijft en muziek na afloop. Een zeer populaire avond waarvoor de kaartverkoop al hard gaat.

In de Theaterzaal staat Servaes Nelissen 28 maart met zijn nieuwe voorstelling Happy Garden. Tinus en José hebben het roer omgegooid na een reis naar China en beginnen Chinees restaurant 'Happy Garden'. Niet iedereen is blij met de komst van de Chinese koks en hun familieleden. Op zondag 31 maart is er jazz van het Jasper Blom Quartet, een van de fijnste jazzbands van Nederland. Voor de jongsten is er het charmante Stip & Vlek (3+), zeven verhaaltjes over twee dartele diertjes. Kirikou en de Mannen en de Vrouwen (6+) speelt zich af in een dorpje in Afrika. Een grootvader in zijn blauwe grot een reeks nieuwe verhalen over de kleine maar slimme held Kirikou.
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/