Alkmaar, 28 maart 2013. Gebruikers en omwonenden worden betrokken bij de verdere ontwikkeling van het Zeswielentracé. Vanaf woensdag 3 april dit jaar start een kort participatietraject - over deze drukke fietsverbinding met het centrum van Alkmaar - met een eerste informatiebijeenkomst. Gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden zijn van harte welkom in het Van der Meij College. De sessie start om 20.00 uur. Het participatietraject volgt na de keuze voor een enkelzijdig fietspad aan de huizenzijde van de Zeswielen. Daarmee is het eerder genomen besluit over de Zeswielen van december 2010 ingetrokken.

Van het Zeswielentracé maken dagelijks 12.000 fietsers gebruik. Daarmee is het één van de drukste fietsverbindingen in Alkmaar. Voor gemeente Alkmaar staat een veilige en overzichtelijke invulling van deze verbinding centraal. Tijdens de informatieavond op 3 april zal er niet alleen aandacht besteed worden aan de besluitvorming, procedures en het samenstellen van de klankbordgroep, maar ook aan zaken zoals oversteekplaatsen, waterhuishouding en verlichting. Tijdens de informatieavond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan medewerkers van gemeente Alkmaar. 

Pin It
Bekeken: 1376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/